Deltagare till Photowalk Göteborg

Alla fotointresserade med en kamera eller smartphone i sin hand är välkomna på en photowalk i Göteborg. Fotografering är en passion och konsten att se. Våra fotovandringar bygger i första hand på idén att varje fotograf behandlar samma tema och utbyter funderingar med de andra deltagarna om fotografering.

För att alla som ser våra bilder skall se resultatet på ett neutralt sätt, ber vi varje fotograf som vill publicera sina bästa bilder på våra sidor att skriva sitt namn och berätta med vilken kamera eller smartphone bilderna har tagits. Om möjligt, så är det bra att nämna den tekniska informationen om bilden, eftersom möjligheterna med optiken i en smartphone, Nikon, Canon eller en Hasselblad är mycket stor. Men även med samma kamera är det bra att veta med vilket objektiv, brännvidd och vilken bländare man har fotat ett motiv med.

Naturligtvis är det inget tvång att lämna en sådan information, men vi råder dig att göra det så att alla som ser bilderna kan utvärdera varje bild efter fotografens möjligheter. Glöm inte att våra sidor läses inte bara av amatörer, utan också av proffs som vill ha så mycket information som möjligt.

Varje deltagare har möjligheten att publicera ett kort porträtt av sig själv så att man vet vem som bilderna tillhör. Om du önskar tillfogar vi en länk till en hemsida, blogg, Facebook eller Flickr så att de som är intresserade av dina andra bilder kan se dem också. Alla dessa uppgifter är inte obligatoriska, men de kan bidra till nya kontakter och även hjälpa dig att få sålt några bilder.

Vi ber också varje deltagare att uppge sin e-postadress så att vi kan vidarebefordra mejlen vi får efter publiceringen. Denna adress används uteslutande för intern kommunikation och förs aldrig vidare till andra.